Aquest dimarts ha engegat l’ISE Barcelona 2024, la nova edició de l’Integrated Systems Europe. A betevé hem obert de nou plató per oferir-vos un especial btv directe amb totes les novetats del gran saló de l’audiovisual.

En la 20a edició s’espera la fira més gran feta fins ara, alhora que es consolida l’aposta per Barcelona en aquest quart any a la ciutat. La superfície s’ha incrementat en un 30 % respecte a l’any passat i també s’ha de destacar una pujada significativa de la presència d’empreses locals.

Drons, intel·ligència artificial i també la Copa Amèrica

Entre els 82.000 metres quadrats de fira, trobem espais dedicats específicament al món de l’àudio, a la tecnologia aplicada a l’habitatge i a l’educació i també un Drone Arena, on es fan demostracions.

La fira també compta amb el Horonuku, un iot terrestre amb què el Teams New Zealand, l’equip defensor de la Copa Amèrica, va aconseguir el rècord de velocitat.

El Mobile World Congress, un aliat

Això passa un mes abans d’una altra de les grans cites tecnològiques de l’any, el Mobile World Congress 2024, que se celebrarà entre el 26 i el 29 de febrer.

Els responsables de l’ISE han explicat que, lluny de competir, les dues cites són grans aliades que afavoreixen la creació d’un clúster tecnològic a Catalunya.