Una fuita de gas al carrer de Ferran, al barri Gòtic, ha afectat els baixos de l’Hotel Rialto i ha obligat a mobilitzar els Bombers de Barcelona, que han hagut de ventilar les plantes baixes de l’edifici. Temporalment s’han evacuat els inquilins. La fuita, entre l’hotel i el passatge del Crèdit, a tocar de la plaça de Sant Jaume, s’ha neutralitzat després de tallar-se el subministrament del gas.

Unes obres que han trencat la canonada

Tal com han confirmat fonts municipals a betevé, el cos d’emergències ha rebut l’avís cap a les 13.15 h. La companyia del gas s’ha desplaçat també fins al lloc dels fets per valorar l’incident. Segons el cap de Guàrdia dels Bombers de Barcelona, Jofre Céspedes, la fuita s’ha produït pel trencament de la canonada de gas durant unes obres. Els operaris han perforat la conducció i, en fer-ho, el gas ha passat a la planta soterrània de l’hotel, on s’ha detectat la fuita.

fuita-gas-gotic-carrer-ferran

La fuita de gas no afecta cap altre edifici

La fuita ha obligat a tallar el carrer de Ferran des de la plaça de Sant Jaume i fins al carrer d’Avinyó per precaució i, malgrat l’afectació a l’establiment hoteler, no hi ha hagut conseqüències en cap altre local, segons confirmen testimonis a betevé.