política de galetes

Data d’ actualització: 15 de febrer del 2024

INFORMACIÓ I COMUNICACIÓ DE BARCELONA, SA (en endavant, “betevé”) amb NIF A-08862997 i domicili a aquests efectes a la plaça de Tísner, 1, 08018, Barcelona (Barcelona), mitjançant aquesta Política de Galetes, demostra el compromís adquirit amb la legislació vigent sobre l’ús de les galetes (“cookies”, en anglès), que proporcionen informació perquè els usuaris puguin comprendre quin tipus de galetes s’utilitzen i sota quina finalitat, amb l’objectiu de proporcionar transparència quant a les dades tractades sobre la navegació al nostre lloc web www.beteve.cat (en endavant, el “Web”).

Aquesta política es revisa periòdicament per assegurar-ne la vigència, per la qual cosa pot ser modificada. Et recomanem que la visitis amb regularitat per estar informat de qualsevol actualització que se’n faci.

1. Què són les galetes?

Les galetes són petits arxius de dades que es reben al terminal des del web visitat i es fan servir per registrar certes interaccions de la navegació, i emmagatzemen dades que podran ser actualitzades i recuperades. Aquests arxius s’emmagatzemen al dispositiu que estigui usant l’usuari i contenen dades; els píxels invisibles (“web beacons”, en anglès) o altres arxius similars també poden fer el mateix. Utilitzem el terme “galetes” en aquesta política per referir-nos a tots els arxius que recopilen informació d’aquesta manera.

2. Per què utilitzem galetes?

betevé utilitza galetes estrictament necessàries i essencials perquè utilitzis el nostre Web i et permeti moure’t lliurement, perquè puguis utilitzar les nostres àrees segures, i puguis personalitzar-ne les diferents opcions, etc.

A més, betevé utilitza galetes que recullen dades relatives a l’anàlisi d’ús del Web. S’utilitzen per ajudar a millorar el servei a l’usuari, mesuren l’ús i el rendiment del Web, per optimitzar-lo i personalitzar-lo.

Al Web s’utilitzen o es poden utilitzar enllaços que permetin un vincle amb altres llocs web. betevé no controla les galetes utilitzades per aquests llocs web externs. Per a més informació sobre les galetes d’aquests llocs web aliens, aconsellem revisar les seves polítiques de galetes.

3. Quin tipus de galetes utilitzem?

Galetes tècniques: són aquelles que són imprescindibles i estrictament necessàries per al funcionament correcte del Web i la utilització de les diferents opcions i serveis que ofereix. Per exemple, les que serveixen per mantenir la sessió, la gestió del temps de resposta, el rendiment o validació d’ opcions, la utilització d’ elements de seguretat, per compartir contingut amb xarxes socials, etc.

Galetes de preferències o personalització: són les que permeten personalitzar l’experiència de l’usuari en interactuar amb el Web, com, per exemple, l’idioma o el contingut i aspecte del Web en funció de les seves preferències, el dispositiu o la regió.

Galetes analítiques: són les utilitzades per elaborar perfils de navegació i poder conèixer les preferències de l’usuari amb la finalitat de millorar l’oferta de productes i serveis.

A continuació, es detalla la llista de galetes que es recullen al lloc Web:

4. Què passa si accepto la Política de Galetes?

Per complir amb la legislació vigent, hem de demanar-te permís per gestionar galetes. Si decideixes no autoritzar el tractament indicant-nos la teva no conformitat, només faríem servir les galetes tècniques, ja que són imprescindibles per a la navegació pel nostre Web. En aquest cas, no emmagatzemaríem cap altra galeta més.

Acceptar la nostra Política de Galetes ens permet millorar el Web per oferir-te un accés òptim i donar-te un servei més eficaç i personalitzat. T’informem que en el cas de bloquejar o no acceptar la instal·lació de galetes, però seguir navegant pel Web, és possible que certs serveis no estiguin disponibles sense la utilització de galetes o que no puguis accedir a determinats serveis ni tampoc aprofitar per complet tot el que el Web t’ofereix.

5. Com puc deshabilitar les galetes?

Com a usuari podràs retirar en qualsevol moment el consentiment relacionat amb l’ús de galetes mitjançant una secció ubicada al peu de la pàgina Web anomenada “Configuració de privadesa”. En clicar aquest enllaç, s’obrirà novament el panell de configuració de les galetes i, com a usuari, podràs gestionar les teves preferències, així com rebutjar o acceptar l’ús de les galetes.

Addicionalment, t’informem que tots els navegadors permeten fer canvis per desactivar la configuració de les galetes. Aquest és el motiu pel qual la majoria dels navegadors ofereixen la possibilitat d’administrar les galetes, per obtenir un control més precís sobre la privacitat.

Cal tenir en compte que, si rebutges o esborres les galetes de navegació del Web, no podrem mantenir les seves preferències, algunes característiques del Web no estaran operatives, no podrem oferir-te serveis personalitzats i cada vegada que naveguis pel nostre Web haurem de sol·licitar-te un altre cop l’autorització per a l’ús de galetes.

Si, tot i això, decideixes modificar la configuració del teu accés al Web, t’informem que és possible eliminar les galetes o impedir que es registri aquesta informació en el teu equip en qualsevol moment mitjançant la modificació dels paràmetres de configuració del teu navegador:

Configuració de galetes de Google Chrome

Configuració de galetes de Safari

Configuració de galetes de Firefox

Configuració de galetes de Microsoft Edge

Aquests navegadors estan sotmesos a actualitzacions o modificacions, per la qual cosa no podem garantir que s’ajustin completament a la versió del teu navegador. També pot ser que utilitzis un altre navegador diferent dels previstos en els enllaços anteriors. Per evitar aquests desajustos, pots accedir directament des de les opcions del teu navegador, que es troba generalment en el menú d’Opcions, a la secció de Privacitat. Per a més informació, consulta l’Ajuda del teu navegador.

6. Canvis en la Política de Galetes

Aquesta política és efectiva a partir de la data de publicació indicada a l’ encapçalament.

Qualsevol canvi que betevé faci en aquesta Política de Galetes es publicarà al Web. Si els canvis són significatius, podrem notificar-los per correu electrònic o indicar clarament a la pàgina d’inici del Web que la política s’ha actualitzat.

7. Informació addicional

Si tens una consulta relacionada amb el processament de les teves dades personals o el funcionament de les galetes al Web, pots posar-te en contacte amb betevé a través de correu electrònic a l’adreça gdpr@beteve.cat.

Per obtenir més informació sobre el tractament de les teves dades personals, pot consultar la nostra Política de Privacitat