Estat platges Barcelona Catalunya temps real

Vols consultar l’estat de les platges de Barcelona? I a Catalunya? Tens pensat anar a una i no saps quin és l’estat del mar, la qualitat de l’aigua o si hi ha meduses? Consulta el mapa a temps real amb la bandera i l’estat de les platges a la ciutat i el conjunt de Catalunya. Pots consultar-ho abans de sortir de casa: tens els mapes de Protecció Civil i de l’Ajuntament de Barcelona. Quina de les 10 platges barcelonines prefereixes?

Estat de les platges de Barcelona

La temporada de bany es troba en marxa a les platges de Barcelona. Durant la pandèmia, l’Ajuntament va activar un servei per consultar l’ocupació de les platges de Barcelona, que encara es manté actiu. D’aquesta manera, podràs evitar aglomeracions i conèixer quina platja de la ciutat està més plena i en quina tindràs més espai per estendre la tovallola.

Horaris per anar a la platja de Barcelona (estiu 2023)

  • Temporada mitjana de platges:
    • de l’1 al 10 d’abril i tots els caps de setmana del mes d’abril, de l’1 al 26 de maig i del 12 al 25 de setembre
    • servei de salvament i socorrisme a les platges: de 10.30 a 18.30 hores a la Barceloneta, el Bogatell, la Nova Mar Bella i el Fòrum
  • Temporada alta de platges: 
    • del 27 de maig al 11 de setembre
    • servei de salvament i socorrisme a les platges: de 10.30 a 19.30 hores


font: Ajuntament de Barcelona

I si prefereixes una piscina exterior de Barcelona, hem preparat un mapa perquè sigui més fàcil saber quina tens més a prop de casa.

Estat de les platges a Catalunya

Hi ha poc més de 200 platges a Catalunya vigilades per socorristes. El mapa preparat per Protecció Civil actualitza a temps real l’estat de les platges i indica quantes n’hi ha amb bandera vermella, bandera groga i bandera verda, apta per al bany.