bon nadal feliç any 2024

Ja queda ben poc per al 2024! Estàs buscant una forma graciosa i divertida de desitjar unes bones festes de Nadal i feliç any nou 2024? Doncs a betevé t’ho volem posar fàcil: a banda de les felicitacions originals amb gifs, ara t’oferim la possibilitat de fer-ho amb mems: tens vuit imatges que consisteixen en fotografies gracioses amb textos sobreimpresos i que són una bona opció per treure un somriure o fer riure companys, amics o contactes a les xarxes socials! També pots desitjar un bon any 2024 amb GIF originals!

1. Bon Nadal 2023 per a un sopar d’empresa

És un mem que ha corregut aquests darrers anys per les xarxes socials i WhatsApp. Tens o has tingut un sopar de Nadal? Sabràs, per experiència pròpia o de tercers, que molts aprofiten aquestes ocasions per deixar-se anar com gairebé mai i passar-s’ho d’allò més bé. I alguns prenen fotografies d’aquests moments… Aquí tens un mem idoni per al grup de WhatsApp amb els companys de feina!

bon nadal feliç any 2023

2. Un Nadal amb els preus pels núvols…

El Nadal del 2023 s’ha encarit en comparació amb anys anteriors i això es nota en les butxaques dels consumidors. Gairebé tot s’ha encarit i alguns ja fan broma de fer-te pagar, fins i tot, per fer-te una foto amb el Pare Noel!

bon nadal feliç any 2023

3. Compte amb el “cunyat” de torn!

Tens un familiar que sempre dona la tabarra als àpats de Nadal, que sempre fa comentaris fora de lloc i tothom es mira de forma estranya? Entre els més joves se li’n diu “cunyat” i és possible que en la teva família hi hagi alguna persona que encaixi amb aquesta descripció!

bon nadal feliç any 2023

4. Yoda, el protagonista dels mems

Yoda, personatge de ‘La guerra de les galàxies’, és sempre un bon comodí per fer un mem i per Nadal i Cap d’Any no pot ser menys!

bon nadal feliç any 2023

5. El mem per als més dramàtics

Ets un dramàtic i sempre veus la foscor en qualsevol cas? Et diuen que estàs constantment queixant-te per coses banals? Doncs aquest mem està fet per a tu o perquè l’enviïs a aquella persona que t’ha vingut al cap en llegir aquesta descripció. Tots contents per a la fotografia a les 0 h… però un minut després, ja s’estan queixant!

bon nadal feliç any 2023

6. Feliç any 2024… segur?

Bon any 2024! i “Feliç any 2024!” són els missatges que més solen repetir-se per desitjar una bona entrada d’any. Però és habitual que molts usuaris acabin desitjant que s’acabi l’any i que comenci el pròxim. Tothom desitgem un bon any però després la realitat pot ser una altra de ben diferent… I aquí l’humor té un paper important!

bon nadal feliç any 2023

7. Any nou, vida nova?

És un altre dels missatges que se solen dir: comença un any, arriba el moment de fer canvis, de ser una persona diferent en alguns aspectes. Ho intentes i ho tornes a intentar cada any que passa… “Any nou, vida nova”, sí… però no és gens fàcil!

bon nadal feliç any 2023

8. Després de la nit de Cap d’Any

És el mem ideal per a aquells que surten la nit de Cap d’Any de festa per donar-ho tot per donar la benvinguda al 2024… i el primer dia de l’any estan que no s’aguanten dempeus!

bon nadal feliç any 2023

Què vols saber del Nadal 2023?