bon any 2024

Vols desitjar un bon any 2024? Tens diverses maneres per felicitar l’any nou: les tradicionals, amb frases típiques, però també hi ha felicitacions originals com fotos i GIF graciosos que s’han convertit gairebé en un imprescindible per a la nit de Cap d’Any. Si penses a desitjar un bon any 2024 a amics, familiars o companys de feina per a WhatsApp o xarxes socials, a betevé t’ho posem fàcil: t’oferim diverses felicitacions perquè puguis enviar-ne una amb el nou any que entra!

Si la intenció és desitjar un bon any 2024 de forma divertida, també tens l’opció de recórrer a algun dels millors mems.

Bon any 2024! GIF i fotos per a WhatsApp

1. “Un nou any 2024, un nou jo”

Els GIF protagonitzen les felicitacions per desitjar un bon any 2024. Ho pots fer amb l’humor que mereix l’ocasió per garantir una bona entrada d’any! Els gats i els gossos són imprescindibles! Com aquest gat, que ja pensa en un nou any i, també, en un “nou jo” per al 2024!

bon any 2023 gif

2. Sota la típica pluja de confeti… i amb un somriure

També tens el GIF d’un gos sota una pluja de confeti típic de la nit de Cap d’Any… i amb el somriure que no pot faltar per a l’inici del 2024!

bon any 2023 gif

3. Comptant ja els dies perquè acabi el 2024

Si ets d’aquelles persones a les que no els agrada començar un nou any.. aquest GIF està fet per a tu: “El compte enrere comença“. T’espera un 2024 difícil, amb prou feines hem començat l’any i ja comptes els dies perquè acabi? Doncs sort, només en quedaran 365 per endavant.

bon any 2023 gif

4. Amb poques ganes del 2024?

Si tens poques ganes de començar un nou any i no t’agraden gaire les celebracions, sempre pots enviar una imatge animada tot representant la teva manera de ser i de viure aquesta nit de Cap d’Any.

bon any 2023 gif

5. El GIF bàsic per quedar bé…

Si no vols passar-te de frenada amb l’humor per a aquells contactes amb els quals no guardes tanta confiança, sempre tens el típic GIF amb l’animació del “2024” per quedar bé.

feliç any 2024

Feliç any 2024 per a WhatsApp

També hi ha diverses fotos que pots enviar per a WhatsApp i amb què pots desitjar un bon any 2024 en català. Aquí tens un parell d’exemples: la imatge típica de postal nadalenca, amb els avets i la neu sobre la teulada de casa, o també el cartell “Keep calm and Happy New Year!”.

bon any 2023
bon any 2023

Frases per a un bon any 2024

No busques pas una imatge per felicitar l’any i optes per la típica frase per compartir amb els teus contactes o als teus perfils de les xarxes socials? Aquí tens alguns exemples, tant frases cèlebres com d’altres de més simples:

  • “Any nou, vida nova. El passat trepitjat. El que és bo, guardat, i el que és dolent, oblidat. Bon any nou!” (Anònim)
  • “Per 365 dies més al teu costat, bon any 2024!”
  • “Et desitjo 12 mesos de prosperitat, 52 setmanes de felicitat i 365 dies d’èxit”
  • “El que t’aporti el nou any dependrà molt del que tu aportis al nou any” (Vern McLellan)
  • “L’any nou és la llum brillant per il·luminar el camí del futur amb somnis” (Munia Khan)
  • “No visquis el mateix any 75 vegades i ho anomenis vida” (Robin Sharma)
  • “Que tots els teus somnis es compleixin. Feliç any nou!”

Què vols saber del Nadal 2023?