Les cues d’autobusos a la parada 1713, a la travessera de les Corts amb el carrer de la Riera Blanca, generen embussos de trànsit, soroll i contaminació que enutgen els veïns. Aquesta marquesina rep autobusos constants de vuit línies diferents que s’hi aturen: el D20, l’H8, el 54, el 157, els busos nocturns N3 i N14 i també els interurbans L50 i L62. La situació s’agreuja perquè, a pocs metres, hi ha la parada d’inici i final de l’L50 i l’L62, en què els autobusos fan llargues pauses per complir amb el seu horari.

Els busos interurbans s’aturen en aquesta parada a pocs metres d’una altra amb vuit línies d’autobús

L‘Associació de Veïns de la Maternitat i Sant Ramon demana que aquesta parada d’inici i final dels dos busos interurbans canviï de lloc oque deixi de ser d’origen i final, per tal d’evitar aquests embussos. “No té sentit que la parada de descans estigui ubicada en aquest punt, on hi ha poc espai per als vehicles i es generen taps fàcilment”, apunta Andrés Quílez, president de l’entitat. Ja fa temps que en parlen amb el districte de les Corts per trobar una solució.

A la parada afectada per aquesta situació s’hi aturen fins a vuit línies d’autobús

Fonts del districte de les Corts confirmen a betevé que són conscients de la situació, però que estan estudiant les diferents opcions que hi ha amb l’àrea de Mobilitat del consistori.