És una mala notícia per a la restauració del barri de Sants. El bar Sants es Crema, del xef Jordi Bernús, tancarà el 9 de març després de sis anys oferint entrepans d’autor al carrer dels Comtes de Bell-lloc, 118. La notícia l’han donat els mateixos responsables en una publicació a la xarxa X i també al seu compte d’Instagram, en què expliquen que “ara mateix falta motivació per continuar amb aquest projecte”. Segons han explicat els amos del negoci a betevé, la decisió s’ha pres també per la “reducció del marge dels beneficis” amb la pujada de les matèries primeres i l’augment dels subministraments. Assegura que no volien repercutir la pujada de preus en els clients i han preferit tancar el negoci.

Les reaccions a la notícia no s’han fet esperar i desenes de clients i veïns lamenten que desaparegui “un dels millors locals del barri”. Altres missatges descriuen el Sants es Crema com “el millor bar d’entrepans del barri i de Barcelona”. El gir cap a l’elaboració d’entrepans va sorgir durant el tancament per l’esclat de la pandèmia. Des d’aleshores el bar s’havia especialitzat en entrepans a la graella. Prèviament havia estat un establiment amb menús.

L’establiment sempre ha estat molt actiu per engegar i sumar-se a iniciatives gastronòmiques destinades a promocionar el barri de Sants. De fet per aquestes dates estan participant a les jornades de la carxofa i el calçot que s’estan fent al barri fins al 13 de març. Presenten una proposta de brioix de llavors amb milanesa de tripa de vedella, romesco picant d’olives i tàperes i calçot a la graella.