4Y4N

(ACN/Redacció) L’Ajuntament de Barcelona acompanyarà 32 empreses emergents o “start-ups” en l’edició del 4 Years from Now (4YFN), la fira de referència per a emprenedors que se celebra en paral·lel al Mobile World Congress 2024 (MWC). L’estand de Barcelona Activa serà el més gran que ha tingut fins ara i tindrà el doble d’espai que l’any passat: farà 202 m². Com a novetat, algunes de les “start-ups” tindran un aparador per fer demostracions en temps real de les seves innovacions. Aquests projectes per experimentar en viu són SITEP, VRi, Additive Spaces, Feeder, Laurel gaming, Edge Farming i Blindstairs.

Taules rodones sobre la recerca de finançament

El consistori també organitzarà taules rodones en què es debatrà sobre les tendències actuals en àmbits estratègics. A més, a l’espai Beat Barcelona hi haurà una trobada amb fons d’inversió publicoprivats en la qual les diferents gestores dels fons Accelera i Deep Tech Fund parlaran dels reptes actuals per a les empreses emergents a l’hora de buscar finançament.

El 4YFN, que celebra el 10è aniversari, es consolida com a plataforma de connexió d’emprenedors, corporacions i inversors. Durant tota la dècada, la ciutat s’ha consolidat com a centre europeu d'”start-ups”, ja que la capital catalana es manté la tercera ciutat favorita per impulsar una empresa emergent.

Presentacions de tres minuts

D’altra banda, bona part de les noves empreses ubicades a l’estand de Barcelona Activa faran una presentació de tres minuts davant d’una audiència polivalent i inversors per explicar les seves solucions innovadores, que s’emmarquen en un ampli ventall de sectors d’activitat, com ara tecnologia sanitària (“healthtech”), ciberseguretat, energia, tecnologia en l’àmbit de l’esport (“sportstech”) o “gaming”, entre d’altres.

Algunes de les altres empreses emergents de Barcelona Activa que apliquen o desenvolupen intel·ligència artificial i altres tecnologies avançades i que tindran espai a l’estand són: Samoby, Senior Domo, Seven Sector, SmartDelphi, Steelter, Sycai Medical, Waital, ZentiSolar Tech, IDG4.0, Lawwwing, Lead2Team, Breaz, Brickken.