mobile world capital 2024
Foto d'arxiu

El Mobile World Congress 2024 va més enllà de les últimes novetats en el sector de les noves tecnologies i la telefonia mòbil. En aquesta edició, el saló, que espera assolir els 95.000 visitants i recupera les grans marques del sector, descobreix el primer prototip de cotxe volador 100 % elèctric. Aquesta és només una de les propostes d’aquest MWC, a l’estand del Mobile World Capital els visitants podran fer un viatge pel passat, present i futur de la indústria a través d’experiències immersives en el sector de la salut, la mobilitat, l’energia i la moda.

Així és la proposta del Mobile World Capital

L’espai del Mobile World Capital planteja una exposició interactiva. A l’espai dedicat al passat, s’hi mostren alguns dels elements més rellevants de la història. És el cas d’una maqueta de teler, una bateria portàtil, un radiador o una targeta de memòria.

La propera parada d’aquesta proposta del Mobile World Capital és el present, on els visitants podran descobrir d’on venim i cap a on anem a través d’un recorregut tridimensional. Finalment, a l’últim espai de la mostra, es podrà fer un viatge al futur de la salut, la mobilitat, el tèxtil i l’energia.

La salut, la mobilitat, el tèxtil i l’energia del futur

El Mobile World Capital vol mostrar als congressistes el futur prometedor que tindran els quatre sectors a través d’experiències immersives. En l’àmbit de la salut, els visitants podran crear una versió virtual del seu cor per entendre com les noves tecnologies estan canviant aquest sector. També podran conèixer noves formes de subministrament d’energia a través d’una maqueta interactiva i dissenyar les seves peces de roba amb intel·ligència artificial, gràcies a una col·laboració amb Desigual.

Finalment, els amants de l’automoció podran estrenar un simulador que els permetrà conduir un vehicle esportiu elèctric d’Hispano-Suiza pel circuït de Montjuïc.

Mobile World Capital Mobile World Congress 2024 Barcelona