La Barceloneta ha celebrat aquest diumenge la Carnavalada, la seva rua particular que recorre els principals carrers del barri. És la darrera cercavila i clou el Carnestoltes a Barcelona. Els veïns s’han trobat al carrer de Pepe Rubianes a tocar del passeig Marítim i, des d’allà, tots disfressats, han passejat per diversos carrers. La festa ha reunit molta gent, també turistes que s’ho miraven sorpresos sota un sol gairebé primaveral.

1.000 persones i 60 comparses

A la Carnavalada d’aquest any hi han participat un miler de persones i unes 60 comparses, totes amb vestits molt vistosos, alguns de pomposos i espectaculars, que recorden els tradicionals carnavals de Tenerife o del Brasil. Els veïns, totalment entregats a la festa, han ballat al ritme de la música més divertida i festiva.

La rua està organitzada per la Comissió de Festes de la Barceloneta. La cercavila se celebra una setmana després del Carnestoltes perquè el barri sempre participava en la gran rua de la ciutat i per no coincidir en dates es va decidir que la del barri es fes més tard. La rua ha acabat a la plaça del Poeta Boscà.