El Quico Álvarez García ha estat durant nou anys el conductor del Bus de Barri 118 del nucli de Mas Sauró, al barri de les Planes. Aquest diumenge al migdia es va jubilar, i els veïns el van voler sorprendre, fent-li un comiat que sempre recordarà. El treballador de TMB va arribar a la parada del torrent del Rovelló, al baixador de Vallvidrera, i es va trobar amb una setantena de persones que li van agrair la feina feta durant tot aquest temps. El conductor, emocionat, es va abraçar als veïns i es van fer diverses fotografies per recordar el moment.

“Deixava la gent gran del barri a la porta de casa”

El Joni Sahunt, veí del Mas Sauró, ha explicat a betevé que destaca del Quico el seu tracte humà amb tot el veïnat i la seva dedicació al volant del 118. “Alguns tenim el seu mòbil i li podíem dir que arribàvem un minut tard i que ens esperés a la parada”. Fins i tot, a la gent gran del barri “l’acostava fins a la porta de casa i així no havien de caminar des de la parada del bus. Això és d’agrair”.

Des de l’Associació de Veïns Mas Sauró li van regalar el llibre de fotos ‘Querido vecino’, en què surten tots els veïns “perquè se’n recordi de nosaltres”.

Comiat bus de barri 118 Les planes

Quico: “Va ser increïble. Quan miro el vídeo, ploro d’emoció”

El Quico afirma que el comiat dels veïns “va ser increïble. Quan miro el vídeo, i els veig a tots a la parada, ploro d’emoció“. Detalla, a més, que durant aquests anys ha vist néixer nens i nenes, que amb els anys els ha dut també amb el bus fins a les escoles: “S’estableix un vincle molt gran amb tothom. Són una família”. Explica que en algunes ocasions els veïns l’avisaven que el ferrocarril arribava amb uns minuts de retard a la parada del torrent del Rovelló i ell els esperava perquè el bus passa cada 40 o 50 minuts.

El Quico viu a Corbera i diu que trobarà a faltar tots els veïns que ha conegut: “Aquest dilluns el mòbil treu fum. Alguns veïns ja m’han escrit demanant que pugi al barri a esmorzar amb ells”.

TMB se suma a la felicitació

En un missatge a la xarxa social X, TMB s’ha sumat a l’agraïment per la feina feta a Quico Álvarez, que ha estat conductor d’autobusos durant més de 30 anys, els nou darrers, al Bus de Barri 118, i afegeix el Quico és un reflex de l’esforç diari dels professionals de l’empresa.