Mobile World Congress 2024 Barcelona

El Mobile World Congress 2024 a Barcelona comença a escalfar motors per presentar les últimes novetats en matèria de telefonia mòbil i noves tecnologies. El saló arrencarà després que el conseller delegat de GSMA, John Hoffman, assegurés al desembre que “esperen quedar-se per sempre a Barcelona”. Ara bé, el directiu també va alertar que el Mobile marxaria de Barcelona “si les coses es deterioren o no podem celebrar l’esdeveniment d’una manera raonable”.

En aquesta edició, marcada per la sequera, els organitzadors del certamen esperen arribar als 95.000 visitants  ─l’any passat en van ser 88.500─ . A continuació et detallem tot el que has de saber sobre el Mobile World Congress 2024 a Barcelona, que podràs seguir en directe a betevé amb tres programes especials els dies 26, 27 i 28 de febrer, de 12.30 a 13.30 h.


Què vols saber sobre el MWC 2024?


Dates del Mobile World Congress 2024 a Barcelona

El Mobile World Congress 2024 a Barcelona començarà el 26 de febrer i s’allargarà fins el 29. Durant aquests quatre dies s’espera que el recinte firal de Gran Via s’ompli d’expositors i visitants interessats en el mercat de la telefonia mòbil i les noves tecnologies.

Com arribar al Mobile World Congress de Fira de Barcelona?

L’organització del Mobile World Congress 2024 a Barcelona recomana utilitzar el transport públic per accedir al recinte firal i, de fet, proporciona a tots els inscrits al saló una abonament gratuït per als quatre dies que dura al saló que permet moure’s lliurement per la zona 1 i, a més, inclou un trajecte a l’aeroport.

Metro

  • L9 Sud: parades Fira i Europa Fira (accés sud).
  • L10: parada Foc (accés nord).
  • L1: la parada de la Torrassa connecta amb l’L9 Sud.
  • L3: la parada de Zona Universitària connecta amb l’L9 Sud.
  • L5: la parada de Collblanc connecta amb l’L9 Sud.

Ferrocarrils de la Generalitat (FGC). Per facilitar la mobilitat de congressistes, previsiblement FGC incrementarà la freqüència de trens de la línia L8 i augmentarà la capacitat dels combois que arriben al recinte firal de Gran Via.

  • L8, S3, S4, S8, S9, R5, R50, R6 i R60: parada Europa-Fira (accés sud)

Bus. A més de les línies de bus convencionals, TMB habilitarà un bus llançadora entre la plaça d’Espanya i el recinte firal.

  • Línies H12, V1, 46, 65 i 79 de TMB

Renfe. Previsiblement la companyia reforçarà les connexions entre la nostra ciutat i Madrid.

Quines són les novetats del MWC 2024?

Una edició més, el Mobile World Congress 2024 a Barcelona porta les últimes novetats en l’àmbit de la telefonia mòbil i les noves tecnologies. Aquest any se centra, entre d’altres, en la intel·ligència artificial o els nous usos del 5G i del 6G, que ja comença a prendre forma. Durant el congrés, es presentarà també el primer cotxe volador i prendran protagonisme les aplicacions d’intel·ligència artificial.

Qui intervindrà en el MWC 2024?

En el marc del Mobile World Congress 2024 a Barcelona, es faran diverses xerrades en què participaran desenes de ponents que formen part de la cúpula d’empreses i organitzacions destacades en l’àmbit de la telefonia mòbil i les noves tecnologies.