transport public mobile world congress 2024 barcelona

El Mobile World Congress 2024 a Barcelona mostrarà les principals novetats del sector de la telefonia mòbil i les noves tecnologies del 26 al 29 de febrer. Les previsions dels organitzadors auguren que enguany es podrien arribar als 95.000 visitants, una xifra superior a la de 2023, quan es van aplegar 88.500 persones. A continuació et detallem totes les opcions per arribar al Mobile World Congress 2024 de Barcelona en transport públic.

Metro per anar al Mobile World Congress 2024

Els organitzadors del congrés recomanen el transport públic per arribar fins al Mobile. Una de les millors opcions és el metro, que acosta els congressistes fins al recinte firal. Aquestes són les línies més properes:

  • L9 Sud: parades Fira i Europa Fira (accés sud).
  • L10: parada Foc (accés nord).
  • L1: la parada de la Torrassa connecta amb l’L9 Sud.
  • L3: la parada de Zona Universitària connecta amb l’L9 Sud.
  • L5: la parada de Collblanc connecta amb l’L9 Sud.

Busos fins al MWC 2024

Els assistents al MWC que prefereixen veure la ciutat durant el trajecte fins a la Fira poden optar pel bus. Les línies més recomanades són: H12, V1, 46, 65 de TMB.

A més, TMB habilitarà un bus llançadora que connectarà la plaça d’Espanya amb el recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, amb intervals d’entre 5 i 11 minuts.

FGC per anar al Mobile World Congress 2024

Una altra opció per arribar fins al congrés són els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). Independentment de la línia que agafis, l’estació més propera és la d’Europa-Fira:

  • L8, S3, S4, S8, S9, R5, R50, R6 i R60: parada Europa-Fira

Mentre duri el congrés de telefonia mòbil i noves tecnologies, Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) incrementarà en 30 circulacions diàries de trens en la línia de Llobregat-Anoia i doblarà la capacitat dels combois. La companyia també redissenyarà la mobilitat en els vestíbuls de les estacions de plaça d’Espanya i Europa-Fira.