carnavalada barceloneta 2024

La Carnavalada a la Barceloneta 2024 és una de les últimes rues de Carnaval que viurà la ciutat aquest any. Com és tradició, el barri mariner s’omplirà de festa i disfresses una setmana després del Carnestoltes a la ciutat. Si no et vols perdre una de les cites més arrelades de la Barceloneta, pren nota de les dates i el recorregut de la Carnavalada 2024 a la Barceloneta.

Carnavalada a la Barceloneta 2024: dates

Reserva’t aquest diumenge, 18 de febrer perquè torna la Carnavalada a la Barceloneta 2024. Un any més, aquest barri de Ciutat Vella reviurà una de les festes de disfresses més esperades, a ritme de batucades i amb l’actuació de desenes de comparses.

Recorregut de la rua de Carnaval a la Barceloneta

La Carnavalada de la Barceloneta, organitzada per la Comissió de Festes de la Barceloneta, sortirà a les 11 h del carrer de Pepe Rubianes i arribarà a la plaça del Poeta Boscà. La cercavila també passarà pel carrer d’Oriol Bohigas, el passeig de Joan de Borbó, el carrer de Sant Carles, el carrer de Sant Miguel, el carrer de Ginebra, el passeig de Salvat Papasseit i el carrer d’Andrea Dòria.

Informació de les rues de Carnaval als barris