mobile world congress 2024 directe

La setmana que ve se celebra el Mobile World Congress 2024 a Barcelona, el gran saló de telefonia mòbil. Entre dilluns, 26, i dijous, 29, s’aplegaran al recinte firal de Gran Via de l’Hospitalet de Llobregat, empreses tecnològiques provinents de 200 països i el que mostraran, com ja passa fa anys, transcendeix en el sector de la telefonia i se centra en la connectivitat. Us aproparem totes les novetats i tendències que es presentin en aquesta nova edició del MWC en un ‘btv directe‘ especial a les 12.30 h, amb connexions i entrevistes en directe des del recinte firal.

MWC 2024: un cotxe volador… i no podia faltar la Copa Amèrica

Moltes de les curiositats de la fira les trobarem al Hall 6. Allà se situarà el ‘Journey to the future‘, un viatge al futur que pretén ser un recull de tot allò que ha de venir o que podria ser realitat algun dia. Entre d’altres, es presentarà el prototip del primer cotxe volador elèctric.

Però en aquest 2024 no hi podria faltar l’esdeveniment esportiu de l’any que, a més, té molt de competició tecnològica; la Copa Amèrica de Vela. Per això, el defensor del títol, el Team New Zealand hi portarà el seu vaixell d’última generació.

10 anys del 4YFN

Enguany se celebren 10 anys del 4 Years from Now, l’espai destinat al talent emergent i a l’emprenedoria que trobarem al pavelló 8.

El creixement del 4YFN i del saló fa palesa la necessitat de més espai. Per això, la direcció de GSMA, organitzadors del congrés, celebra l’ampliació prevista a la Fira de Barcelona. És un al·licient més que els connecta a la ciutat. El conseller delegat, John Hoffman, ha expressat diverses vegades la voluntat que el MWC es quedi a Barcelona, seu des del 2006, però també ha alertat que, malgrat això, res no es pot donar per fet.